Sets


In golf, net zoals in het leven, krijg je maar een kans om een goede indruk te maken. Hickoryclubs heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in zijn voorraad hickory sets. Beginnende hickory spelers zullen het verschil merken, er is veel meer kans dat zij een leuk ervaring zullenl hebben met een van onze perfect uitgebalanceerd hickory sets, dan als zij zal proberen met iets dat 80 jaar op zolder heeft gelegen.


www.hickoryclubs.eu heeft meer dan 70 sets bestaande uit 6 volledig authentiek hickory clubs.

Deze clubs zijn van de periode 1900 tot1935 en zijn met liefde gerestaureerd om ze speelklaar te maken. De originale handvaten zijn vervangen met all weather lederen handvaten in de periode stijl, om te zorgen dat de clubs in de regen goed bruikbaar blijven. De clubs wordt gedragen in prachtig lederen draagtassen, die kopieën zijn van tassen uit het jaar 1904.


Als enige hickory verhuur bedrijf ter wereld bied hickoryclubs.eu alleen sets aan van de beste Schots fabrikanten, Alle clubs in onze sets zijn van de zelfde maker (matched), en wij gebruiken alleen clubs van o.a T Stewart (St Andrews), W Gibson (Kinghorn),J Winton (Montrose) R Forgan (StAndrews), G Nicoll(Leven) en Splading (Dysart,Fife) R Condie (St Andrews)


klick op mijn YOUTUBE kannel voor meer informatie.


Een set bestaat uit 6 clubs:


- een Brassie of spoon (hout 2 of 3)
- een Mid iron (ijzer 4)
- een Mashie (ijzer 6)
- een Mashie niblick (ijzer 8)
- een Niblick (PW)
- een putter
- een lederen draagtas

Voorbeelden van de Verhuur sets


Boven, (van links naar rechts) George Nicoll, Robert Forgan (Flagstick) Tom Stewart, William Gibson, (Maxwell)


Onder (van links naar rechts) AG Spalding, Robert Forgan (Scottia) , ST Andrews golf co (Maxwell) , Robert Condie.

Wij kunnen ook nog uitgebreider sets leveren (ook links handige) voor gebruik op een aantal holes in wedstrijden met een groot aantal spelers.


Golf ballen


www.hickoryclubs.eu kan ook golfballen in authentiek stijl van de jaren 20 leveren. Deze zijn zeer geschikt voor het spelen met hickory clubs. Deze golfballen vergroten het gevoel van hoe golf honderd jaar geleden werd gespeeld


Hickory shafts kunnen soms breken zonder dat een speler hieraan schuld heeft. Schade veroorzaakt onder normaal gebruik wordt dan ook niet in rekening gebracht.