Nov 2023


Iain heeft het CPG 5 star award gewonen in 2023. De award is uitgeriekt een een professional dat bijzonder professional careerer heeft gehad. Special melding was gemaakt van Iain's kennis en passie voor hickory golf en de oplieding dat hij geeft over golf historie.

Okt 2023

Iain was een van veel professionals dat mee heeft gedaan in de Swiss Open in Lugano. De Swiss Open is een van de meeste prestigious toernooien van de hickory kalender. 

Aug 2023

Iain is 5de geworden in de German Open in Wiesbaden. 

Juni 2023

Royal Oostende (1903) heeft zijn 120 jaar bestaan met een hickory wedstrijd. &0 leden heeft mee gedaan op de enige links baan van Belgie. 

maart 2023

Hickoryclubs was gast voor twee dagen op de Turfvaert, waar veel leden hebben kennis gemaakt met hickory golf.

Na een onderbreking van twee Covid jaren heeft Iain het Dutch Open gewonen na een play off met Brian Gee.

Iain was trots om de Nederlands kinderen goeddoel KIKA te helpen op golf baan `The Duke. 

Augustus 2022


iain is tweede gworden in Bavaria tijden de German Open

Mei 2022


Iain heeft een reis naar Scotland gemaakt een heeft of de historische banen gespeelde van Muselburgh, Gullane , North Berwick en Dunbar. Hij won de Collvile trophy op Gullane metv een ronde van 71.

Iain was met een ronde 74 tweede gewoorden in de French Open. Het Kampioenschaap was gespelde op de Tom Simpson baan Lys Chantilly. 

Augustus 2021

Iain heeft Lausanne GC geholpen om hun 100 jaar jubilieum het vieren  Bijna 100 leden heeft meegedaan.

2020 was een heel rustig hickory jaar, het covid restricties zorgde dat bijna alle toernoien waren geannuleerde. De German Open in Berlijn was een uitzondering, en Iain heeft gewoenen met scores van 74 en 72.
 Okt 2019


Ter gelegenheid van de 60jaar bestaan van de Eindhovense Jeugd week heeft Iain en demonstatie gegeven en de kids hebben 9 holes hickory golf gespeld

Sept 2019


Iain heeft voor de deerde keer de Internationall Dutch hickory Open gewonnen met een 73 op de Ullerberg hiede baan.

Sept 2019


Iain gaaf en presentatie voor de vergadering van de Europese Associatie van Golf verzamelaars en historici op de Rosendaelse GC.


Sept 2019


Iain heeft de Europese hickory Open gewonnen op met een 69 op Gc Blienenbeek.

Augustus 2019


Iain en Perry hebben clubs geleverde en meegespeeld in de Jonny Walker hickory classic in Duitsland.

Juli 2019


De Pan GC vierde hun 125 jaar bestaan met hickory golf op hum fantastische Harry Colt Baan

Juni 2019


Iain is naar 3 banen geweest in noord Italië met zijn hickory sets om te helpen hickory golf te populariseren. Hij is ook geïnterviewd op Italians TV.

 Mei 2019


Openbaar golf baan in Puyenbroek (Gent) België heeft gelegenheid van hun 60 jaar bestaan van de landgoed een hickory wedstrijd georganiserd.

 Jan 2019


Mooie begin van het hickory jaar op de Endhovense Golf.

Okt 2018


Een fantastische einde van het hickory seizoen in Duitsland op GC Am Kloster Kamp. met dank en collega Erik Okhuizen.

Okt 2018


Samen met mij matje Perry Somers op de eerste tee van de Domburgsche Links.

Sept 2018,


Met een ronde van 72 won Iain de Biarritz Hickory Open in Frankrijk. Biarritz is Europa's een na oudste golf club

Sept 2018


The German hickory society's Nationaal Duits Kampioenschap houden in Bremen was druk bezoekt. Perry Somers was kampioen geworden.

Sept 2018


Iain was de trots winner (rondje 74) van de Europese Hickory kampioenschap op Pau GC in Frankrijk. Pau is oudste golf club, anno 1856.

Sept 2018,


De leden van Noord Europa's oudste golf club (Royal Antwerpen anno 1888) hebben hickory gespeld op hun Simpson baan ter gelegenheid van hun 130 jaar bestaan.

Juli 2018,


de deelnemers van de Vlanderen Nederland toernooi mocht kennis maken met hickory golf.

Juni 2018,


en aantal portreten van de DHS event op de Dunes in Zandvoort

Maart 2018


Iain was met de Dutch hickory society op Rhien golf in Düsseldorf

Oktober 2017


Het afsluitende wedstrijd van de Dutch hickory seizon was op de historische links van Domburg. Het was de last event van de Dutch Hickory Tour, a series of 5 hickory wedstrijden gespeeld over de jaar. Iain won op Blijenbeek, Gijsteren en de Ullerberg. Brian Gee won op Nunspeet en Domburg.

Sept 2017.


De jaarlijks International Dutch Hickory Open at the Ullerberg was weer en fantastische happening . Iain won de Mens Open klasse met een 74 en Brita Nord won de dames klasse (weer!)

Augustus 2017


Iain heeft Burggolf geholpen met hun grotte goede doel dag op de Purmende GC

August 2017,


Het hickory evenement op de Kralingsche GC (een van Nederlandse oudste golf banen, was een grootte succes.

August 2017


Iain , gekleed als Old Tom Morris heeft geholpen om de nieuwe brug op hole 17 van G&CC Hoenshuis.

Mei 2017,


Namen NGA Stichting Early Golf overhandigd Iain en collectie hickory clubs van stichtend leden van PGA Holland (1924) aan PGA directeur Frank Kirsten. De clubs wordt tentoonstelt in de PGA kantoor op de Dutch.

 April 2017,


Samen met 7 leden van G&CC Hoenshuis ging Iain voor een week naar St Andrews. Zij spelt op Lundin Links, Crail, The New course en Old course (St Andrews). Van zelf sprekende heeft Iain met zijn hickory clubs gespeeld.

Januari 2017,


Hickoryclubs.eu wil al hun cliënten en gebruikers een fantastische 2017 wensen.

November 2016


En groep enthousiast hickory golfers heeft de 'The Dutch Hickory society' gesticht Het sociëteit zal via hun Facebook pagina proberen om hickory golf in Nederland te stimuleren. https://www.facebook.com/DutchHickorySociety/

Oktober 2016


De laste hickoryclubs evenement van het jaar was op de limburgs baan Echt -Susteren, meer dan 40 spelers heeft genoten van een prachtig dag.

September 2016


Iain was aanwezig op de Haagsche GC voor de boek voorstelling van de Stichting Early Golf/ KNGF Erfgoed commissie. Iain had meegeholpen met het maken van de boek 'Colf Kolf Golf' Iain's dochter Tessa, het vertaalster van de boek, was ook aanwezig.

September 2016


Het 7de Dutch hickory kampioenschap was de grootse ooit, met meer dan 30 deelnemers op de klassiek heide baan uit 1923. Perry Somers en Britta Nord waren dit jaar succesvol.

September 2016,


Iain"s "Hickory Experience package" (spelers van een normaal wedstrijd speel een hole met hickory clubs) was weer en grote succes op G&CC Geijsteren. Meer dan 100 spelers hebben kennis gemaakt met hickory golf. Veel deelnemers vond dat zij beter speld met hickory clubs dan met hun eigen!Augustus 2016


Iain heeft een nieuwe artikel over Golf pionier Douglas Monk gepubliceerde, het artikel is te lezen via deze link. http://www.golf.nl/themas/erfgoed/douglasmonkAugustus 2016


Hickoryclubs zijn voor het eerste naar Spanje geweest, het Real Zarauz club vierde hun Jubileum met een hickory wedstrijd op hun prachtig links baan (dat het oudste van Spanje is) Spaans legende Jose Maria Olazabal heeft mee gespeelde en genot van zijn eerste hickory ervaring.


kijk naar de film van de hiickory golf met Jose.


https://www.youtube.com/watch?v=Syto9mCQTEQ&feature=youtu.be&a

Augustus 2016


Het terug kerende hickory wedstrijd op Etretat genote weer van pragtig omstandighieden. Frans amateur legenden Francois Illouz had de beste bruto score +1Juli 2016,


Op uitnodiging van de heren midaag club van Speigelven (Genk, Belgie) heb ik een demonstratie gegeven een daarna samen met 30 deelnemers 9 holes hickory gespeld.Juni 2016


Het hickory wedstrijd op Maastricht International ter gelegenhied van hun 25 jaar bestaan was en groote sucses. met en doodlezak speler voelde ik mij meten thuis!

Frankfurt GC jubileum, (2013)

Een van Duitslands oudste clubs heeft een bijzonder wedstrijd georganiseerd, alle 140! deelnemers hebben een hole gespeld met hickory clubs. De baan, een classic Colt ontwerp, was de perfect omgeving voor de "hickory experience"


Noord Nederlandse GC, hickory dag (2013)


meer dan 70 leden hebben genoten van perfect weer en de uitdaging van hickory golf op een van Nederlands ouder banen. Iain heeft vooraf een demonstratie gegeven.


Normandie hickory Open (2012)


Het klassiek Frans links baan was een bijzonder omgeving voor de toernooi. Een kleine maar enthousiast deelnemers veld heeft een geweldig dag beleefde. Iain Forrester had de best score van de dag.

Hickory golf op de 2012 KLM Open (20/9/2012)

De KLM Open heeft dit jaar haar honderdjarig bestaan gevierd en de organisatoren vroegen Hickoryclubs.eu een hickory challange te regelen voor de professionals als de gasten spelers in de pro-am. Met de hulp van Perry Somers, lieten we de deelnemers top kwaliteit Tom Stewart ijzers gebruiken op twee van de par 3 holes. De fabelachtige Harry Colt ontworpen baan was een perfecte achtergrond voor hickory golf. Top Europese tour professionals hebben genoten van de hickory ervaring, voor veel spelers was het de eerste keer dat ze het probeerden. Paul Casey, Simon Dyson, Jose Maria Olazabaal, Pablo Larazzabal, Migeul Jiminez, Scot Jiminson en uiteindelijke winnaar Peter Hanson waren spelers die dicht bij de pin sloegen met de 100 jaar oude ijzers.

Hickory in the lift
In 2012 is hickory golf populairder dan ooit geworden. Hickoryclubs.eu is druk bezig geweest met evenementen in heel Europa. Er waren evenementen in Duitsland (Koln, Keil, Berlin en Hamburg), Frankrijk (Paris en Normandy), Denmark (Copenhagen), Oostenrijk en in Nederland (Hoenshuis, the Ullerberg en voor het Nederlandse Golf Federatie). In September won Iain het 3rd International Dutch Hickory Open, met een baan record van 72 slagen. Lilly Waller won het Dames titel in haar eerste hickory evenement ooit. Hickoryclubs Duits vertegenwoordiger Perry Somers had weer een succesvol jaar, hij won Franse en Duitse titels en verloor nipt de Wereld titel in een spanende play-off.


Seizoen ten einde (24-12-2011)
Hickoryclubs.eu kan terug kijken op een succesvol 2011, wij hebben sets geleverd aan de nationale kampioenschapen in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Czecklovakia. Hickoryclubs.eu heeft ook geholpen met de organisatie van evenementen in Berlijn (Wansee), Truetelberg (Hamburg) Zuid Limburg GC, het Goyer en heeft en permanent aanwezigheid op The Dutch.


Restoratie (24-12-2011)
Iain Forrester heeft de druk gehad met verschillende restoratie projecten van belangrijke antieke club collecties. De Twentse golf club (1926) en de Pan (1894) hebben Iain gevraagd hun collecties te controleren en restoreren.


2012 (24-12-2011)
The kalender voor 2012 ziet goed uit; Kampioenschapen in Hamburg, Berlin, Paris en Copenhagen zijn bevestigd. Het International Dutch kampioenschap (gedeeltelijk georganiseerd door hickoryclubs.eu) zal plaats vinden op 15 september, er is mogelijk een eerste Belgische Kampioenschap. The EAGHC gaat de eerste Europese Kampioenschap organiseren in Gotenburg in september.


Rental sets (24-12-2011)
Iain Forrester heeft, afgelopen maanden, veel tijd geïnvesteerd in de voorraad hickory rental sets, Onze doelstelling is om iedereen de allerbeste rental sets aan te bieden, met meer dan 60 matched sets, inclusief 5 complete 10 club sets. Wij zijn overtuigd dat onze voorraad de beste ter wereld is. Alle clubs komen van de beste Schots makers (T Stewart, R Forgan, W Gibson etc.), De sets zijn van de kwaliteit die toernooi professionals gebruikten in de vroege 20st eeuw.


Artikelen (24-12-2011)
Iain heeft verschillende artikelen geschreven 2011, deze zijn gepubliceerd in diverse vakbladen. De onderwerpen zijn heel verschillende met o.a. AJ Ife maker, J Spence of St Andrews, The clubs of Bobby Jones en George Nicoll, matched hickory sets. Iain werkt momenteel aan een paar projecten voor 2012.


Lezingen (24-12-2011)
Iain heeft recent een lezing geven over het onderwerp golf geschiedenis voor de studenten van het CIOS. Opleiden van jonge coaches in de waarden en tradities van golf is zeer belangrijk omdat zij de mensen zijn die nieuw golfers gaan opleiden. Meer dan 25, 3rd jaars studenten waren onder de indruk van de antieke clubs en ballen die te zien waren.


Perry Somers (08-06-2011)
Wereldkampioen hickory en winnaar van 8 internationale hickory kampioenschappen, Perry Somers gaat hickoryclubs helpen vertegenwoordigen in Duitsland. Perry spreekt vloeiend Duits en zal een geweldige toevoeging tot dehickoryclubs zijn, met zijn passie voor hickory golf en liefde voor de waarden en traditie van het spel past hij perfect bij het bedrijf. Iain and Perry spelen tegen erlkaar tijdens het 2010 Dutch international hickory kampioenschap


Film golf geschiedenis met Iain Forrester (07-12-2010)
Iain is recent te bewonderen op de Nederlandse zender Sport 1, een korte film die hij samen met commentator John Woof heeft gemaakt over golf geschiedenis is afgelopen maanden vaak uitgezonden.


Artikel Iain gepubliceerd (07-12-2010)
Een artikel dat Iain schreef of antiek golf clubs is gepubliseerd in de Golfers Magazine


Website bekijken (07-12-2010)
De Dutch International Hickory Championship heeft zijn eigen website www.ullerberg.nl
Fotos video and resultaten van de door hickoryclubs.eu georganisserd wedstrijd zijn hier op te vinden.


English Hickory Championship (07-12-2010)
Iain Forrester heeft de English hickory Championship gewonnen op de beroemde links baan van Rye(West Sussex, England). Zijn 2 boven par rond was voldoende om van een sterk deelnemers veld te winnen.


European Assocation of Golf Historians (07-12-2010)
Iain was een van de gast spekers tijdens de European association of golf historians and collectors congress op de Kennemer golf club, zijn presentatie, How the development of golf equipment influenced the evolution of the golf swing was goed ontvangen.


Kenemmer GC jubileum (26-08-2010)
Iain Forrester heeft met trots de leden of de Kenemmer GC geholpen met hun jubelieum vieringen. Op 26 juli speelden meer dan 70 leden met Iain’s hickory clubs tijdens hun jubilium hickory wedstrijd. De leden waren gekleed in periode kleding en er liep meer dan 300 schapen over de baan. De dag begon met een demonstratie van de evolutie van de golf swing en tips over hickory golf. Het was een groot succes.
Zie foto's en film op http://www.rbossink.nl/hickorygolf.html


Open France Hickory 2010 & Duits Hickory kampioenschap (26-08-2010)
Hickoryclubs eigenaar, Iain Forrester won de Open de France Hickory 2010 op de historische baan van Chantilly. In de foto hij is te zien met Davey van Mulken (tweede) en Perry Sommer (derde). Iain is tweede geworden tijdens de Duits Hickory kampioenschap 2010, Perry Sommers won hier..Vooraf heeft Iain een hickory clinic gegeven.


Dutch International Hickory Open (26-08-2010)
Hickoryclubs gaat samen met de historische Nederlands heide baan “de Ullerberg” de eerste Dutch International hickory Open. Het Kampionschap woordt gespeld op 2/10/2010. Huur sets zijn op de dag verkrijgbaar. Geïnteresseerde spelers kunnen mailen voor meer informatie: info@hickoryclubs.eu


Czech Hickory Open (26-08-2010)
Als official set verhuur partner, gaat hickoryclubs.eu clubs leveren tijdens Czech hickory Open 2010.


Officiële club leverancier (19-05-2010)
Hickory clubs is trots dat ze gekozen is als official club leverancier voor het 2010 German Hickory Open en de Open de France Hickory 2010. Wij zullen veel top kwaliteit sets mee nemen voor de deelnemers die geen eigen uitrusting hebben.


Evolutie of the golf swing (19-05-2010)
Iain heeft op Rheingolf 2010 (Köln) 3 voorstelling gegeven van zijn “evolutie of the golf swing” show. Men was erg enthousiast, Iain heeft ook een verzameling antiek clubs en ballen tentoon gesteld op de stand van golfscotland.de.


Film golf geschiedenis (19-05-2010)
Iain is gevraagd door TV presentator/ golf professional John Woof om te helpen met een 12 minuten durende film met thema Golf geschiedenis. Deze film zal worden uitgezonden op Sport1 tijdens de golf uitzending in 2010.


Facebook (19-05-2010)
Iain heeft en pagina op facebook met veel informatie over hickory/golf geschiedenis.
Kijk op www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000634002620


Eemnes uitstapje (19-05-2010)
Hickoryclubs zijn pas geleden met een gezellige kleine groep op de prachtig baan De Goyer in Eemnes geweest.


Intercorperate golf dag (terug in de tijd) op golf de La Tournette (België) (08-09-2009)
De business club van golf de La tournette ging terug in de tijd tijdens hun eerste ervaring met hickory golf in mei 2009. Iain was aanwezig om advies te geven aan de enthousiast deelnemers (zie foto’s).


Duits kampioen 2009 (08-09-2009)
Iain Forrester heeft de eerste editie van de German Hickory Open gewonen op de prachtige baan van Bad Wildungen (zie foto). Met en score van 73 heeft Iain gewonen van o.a. het bekende Amerikaans hickory speler Randy Jensen (zie foto). Later in de week is minder succesvol gelopen, Iain is 6de geworden in de France Kampioenschap op de baan van Chantilly (Paris).


Rheingolf Keulen (15-05-2009)
Hickoryclubs.eu was zeer populair met Duitse golfers tijdens de Rheingolf in Keulen afgelopen februari. In samenwerking met Golf Scotland hebben duizenden toeschouwers onze antiek clubs en ballen bewonderd.


German Hickory Open (15-05-2009)
Hickoryclubs.eu is zeer trots om als official hickory set leverancier gekozen te worden tijden de German Hickory Open. Dit prestigieus Kampioenschap wordt gespeeld in augustus 2009, en Iain Forrester (eigenaar Hickoryclubs) zal ook mee spelen. Meer informatie is te vinden op www.germanhickory.com


Lezing opleiding week PGA Holland (10-01-2009)
Iain Forrester is gevraagd bij PGA Holland om en lezing over golf geschiedenis
te geven tijdens de opleiding week in maart 2009.


World Hickory Open (10-11-2008)
Iain Forrester is 23ste geworden in World Hickory Open Championship in Schotland.
Een veld van bijna 100 spelers van uit o.a de VS,VK en Zweden speelde met sets van 6 hickory clubs op golfbaan Craigielaw.


Van Lanschot Masters (10-11-2008)
Iain Forrester heeft namens organisator Made in Scotland (zie foto) de hickory golf georganiseerd op
de prestigous Van Lanschot Masters. Bijna 200 deelnemers hebben kennis gemaakt met hickory golf, ook de top tour spelers Laefeber,Luiten, Dougherty(zie foto) en Fisher hebben mee gespeeld.


Aantal sets vergroot (18-06-2008)
Hickoryclubs heeft zijn hoeveelheid speelbare sets vergroot tot 36 rechtshandige en 2 links- handige sets. Dit maakt het mogelijk om grootschalige wedstrijden met meer deelnemers te organiseren.


Hickoryclubs hebben een nieuwe, speciaal voor hickoryclubs gemaakte bal in voorraad (zie foto). Deze bal is gemaakt met de originele mould uit 1920. Deze bal (the flash) geeft een speler hetzelfde gevoel zoals dat een speler uit de hickory periode had, en het beschermde de hickory clubs voor slijtage.


Iain Forrester gaat www.hickoryclubs.eu vertegenwoordigen tijdens de World Hickory Open in Schotland, in september 2008. Dit kampioenschap is de belangrijkste internationale wedstrijd waar met hickory clubs wordt gespeeld. Topspelers van over de hele wereld doen mee.


Hickoryclubs gaat in de komende maanden hickory golf dagen verzorgen voor o.a. Golfsociëteit de LageVuursche en voor business golf specialist, Made in Scotland.


Cross country wedstrijd (01-08-2007)
De cross country wedstrijd met hickory clubs ter gelegenheid van de 4de Lustrum
van G&CC Hoenshuis dat in augustus van 2007 plaatsvond, was een enorm succes.


www.hickoryclubs.eu organiseert in januari 2008 een groot schalig hickory evenement voor het 115 jarig bestaan van de Koninklijk Haagsche golfclub.

Mei 2016


Iain was in Schotland voor de Schots hickory kampioenschap in de Highlands. 'De gorse' was in volle bloei op Tain en op Royal Dornoch (zie foto)

April 2016


Het eerste event in Nederland in 2016 was op Landgoed Blijenbeek ter geleghied van de opening van de Nederlandse Golf Museum. Het was mijn genoegen om samen met de 10 taal Nederlandse kampioen Myrte Eikenaar.


Dec 2015


Iain Heeft twee nieuwe artikelen gepubliceerde, zie zijn terug te lezen via de volgende links


http://www.golf.nl/themas/erfgoed/eerste-clubmakers


http://www.golf.nl/themas/erfgoed/clubmaker-albert-jonas-ife


Okt 2015,


De Ullerberg was de zetting voor de Abn Amro hickory wedstrijd. Inner Genius Golf had alles perfect geregelde voor wat en bijzonder dag is geworden. (foto Inner genius golf)

Okt 2015,


Iain is op zijn favoriete links baan Rye, in Engeland 3rd geworden tijdens de English hickory kampionschaap.

Sept 2015


Iain Forrester heeft een hickory clinic gegeven en putt wedstrijd georganiseerde op de net uitgebreide baan Enghien (Brussels)Sept 2015,


het International Dutch hickory kampioenschap is gewonnen door Brian Gee en Lilly Waller, het prachtig heide baan, was de perfect omgeving voor ervaren hickory spelers en de vele first time spelers.Sept 2015,


Het sociëteit Lage Vuursche heeft hickory golf opgenomen in hun Jubileum week programma, op hum prachtig Kyle Philipps baan kwamen de 1920 periode clubs goed tot hun recht.

Sept 2015,


Op de prestigieuze baan The Dutch heeft de jaarlijkse terugkerende Double Dutch wedstrijd en hickory element gehad. Voorafgaande heeft Iain en demonstratie over de evolutie van de golf swing gegeven. foto Teun Wijgman

September 2015,


Hickoryclubs heeft 32 sets hickory clubs geleverd aan de Swiss Hickory golf Association voor hun evenement in Lausanne (Zwitserland)

Sept 2015,


Duits hickory kampionschaap 2015, Iain Forrester heeft met een ronde van 72 de kampionschaap voor de tweede keer gewonnen.

Aug 2015,


GC Welschap , heeft tijdens hun golfweek en hickory wedstrijd gespeld, zelfs de auto's waren van de periode 1920 (zie foto)

15/8/2105


Golf club Burg Zeviel (Duits Eiffel) heeft een grote hickory wedstrijd georganiseerde meer 100 deelnemers. Club pro Menno Beelen heeft als heel makilijkgemaakt met zijn grote inzet.

2/8/2015


Het jaarlijkse terug kerende hickory wedstrijd op een van Europa's meest spectaculair banen Golf de Etraat is weer een grote succes geworden. Prachtig weer en enthousiast spelers heeft de dag gemaakt.

 30/7/2015


Genoten van een fantastische paar dagen op Golf de Bossey, veel deelnemers met veel zin om hickory te ervaren. Bedank aan club pro Fred Dissat.

June 19/6/2015,


Iain heeft de Rosendaelsche geholpen met de viering van de 120 jaar bestaan van de Nederlands derde oudste club. De leden heeft genoten van een hickory wedstrijd en Iain demonstratie of de evolutie of de golfswing. de clubs 3 professional heeft samen met Iain een team gevormde in de wedstrijd.

Benoeming June 2015,


De PGA heeft recent Iain benoemde naar 'Advanced Fellow Professional' Deze lidmatschap nieuveu binnen de PGA is gegeven en minder dan 50 van de 8000 leden.Seizoen 2015 , April 2015


Na een druk voorjaar, waar ik vooral veel eerste klasse sets heeft moeten restaureren voor een grootte Chinese klant, ben ik nu bezig met de voorbereiding voor de 2015 golf seizoen. Met 10 dagen al geplande in Nederland en verschillende in Duitsland en Frankrijk gaat het een druk jaar zijn. De eerste event is op 11 Mei op West Rhijn in Duitsland en mijn eerste kampioenschap van de jaar is in Schotland op 29 Mei.Benoemingen, Jan 2015


Iain is recent benoemde naar lid van de NGF erfgoed commissie en ook tot bestuurder van de Stichting Early Golf.


Gelukkig Kerstmis en veel (hickory) golf plezier in 2015 van hickoryclubs.eu

French Hickory Open (2014)

De wereld beroemde Tom Simpson baan van Montefontaine was de gast club voor deze Kampionschaap. Iain Forrester won met en ronde van 77 slagen.

Engels Hickory Kampioenschap , Rye (oktober 2014)


Ik heb een van mijn favoriete banen bezoekt voor de Engels hickory kampioenschap, mijn collega en goed vriend Perry Somers heeft gewonnen, ik den (weer) tweede geworden. Als altijd het was een paar fantastische dagen.

Etretaat (2014)

Hickory golf was gespeld in de spectaculair zee baan voor de eerste keer sinds 1930. Top professional Francois Illouz was en van de enthousiast deelnemers.'

International hickory Opens (2014)


Hickoryclubs.eu heeft weer sets geleverd voor verschillende International toernooien, o.a de Frans, Nederlandse, Duits en Europese kampionschapen. Hickoryclubs professional Perry Somers won de Nederlandse en Europese Kampioenschap en Iain Forrester de Frans titel.Opening van 'Nederland Golft' (2014)

op 31/5/2014 ging de tentoonstelling open in de Haagsche Historische Museum. Iain heeft sinds 2012 intensief aan gewerkte. Gast heer Prof Pieter van Vollenhoven heeft met deze slag in de hof vijver de tentoonstelling geopend, (zie foto)

Terug in de tijd op de Eindhovens golf (2014)


A kleine gezelschap van top spelers van de club heeft kennis gemaakt met hickory golf op en prachtig zomers middag, de Harry Colt baan was zeer geschikt voor hickory golf.Hickory op de Edda Huizid (2014)

meer dan 50 spelers speld 9 holes met modern en 9 met hickory clubs tijden hun lustrum week. Op en prachtig zonnig dag heeft Iain ook en demonstratie gegeven.

Succes voor top hickory spelers dat clubs gebruik dat waren samengesteld of gerestaureerde bij Hickoryclubs.


De volgende spelers won belangrijk toernooien met hickoryclubs.eu materiaal. Paulo Quincy, (World, US en Swiss hickory opens) Perry Somers (Nederlands en Duits ) Iain Forrester (Europese) en Alan Grieve (Australische)International Hickory open (2013)


Hickoryclubs heeft sets geleverde voor de volgende International kampionschapen .De Nederlandse, de Duits en de Danes kampionschapen.

Berlin hickory open (2013)


Toen Perry bezig was in Brussel, was Iain in Berlin om te helpen met de Berlin Hickory Open. Ondank een stevig regen bauw, heeft iedereen genoten van de CS Butchart baan. Iain won de open categorie met 72 slagen.


Brussels Golf club (2013)


Hickoryclubs professional, Perry Somers, heeft de twee dag durend evenement in Brussels begeleid, zijn clinics en demonstraties waren heel populair.